1) Gör det här pajpajpaj-skalet.
2) Blanda ihop följande i en bunke:
450 g tofu
1 skalad och riven majrova
1 riven zucchini (kanske spara några skivor till dekoration)
1 finhackad gul lök
salt
peppar
dragon
rosmarin
persilja
eventuellt en liten skvätt sojamjölk också om det skulle visa sig att blandningen känns för smulig
3) Fyll skalet med blandningen, dekorera om du känner för att vårda pajens yttre.
4) In i ugnen på 200-225 grader celsius i sisådär 45 minuter.
5) Låt pajen svalna av en tag (så himmelens tradigt att bli överpepp och bränna tungan och sen inte känna smaken ordentligt), käka.
Eller så gör man bara en pajpajpaj, den var också snorbra!
friday is pieday! facklan har inte slocknat än!
SvaraRaderaFredagspajfacklan slocknar aldrig! Även om det tyvärr blir lide långt mellan gångerna ibland..
SvaraRaderawiiiiiiiiii pajpajpajpajpaj!
SvaraRadera