Sushiris
Noriark
Risvinäger
Salt
Gottigheter du vill fylla sushin med
Koka riset enligt anvisningarna på paketet, låt därefter riset svalna och rör ner 1/10 så mycket risvinäger som du använde vatten när du kokade riset. Smaka av med salt.
Förbered det du vill fylla sushin med, förslagsvis genom att skära i avlånga bitar.
Tofu marinerad i sukiyakisås.
Kiwi, morot och gurka. Ja, ni hörde rätt kiwi. Det var tokgött att ha i.
Avokado (och sen hade jag minimajs också men det fastnade tyvärr aldrig på bild..).
Sen är det bara att lägga upp ris så att det täcker ca 2/3 av noriarket och lägg sedan upp olika fyllningskombinationer på det. Varför inte toppa med lite rostade sesamfrön? Fukta kanten på noriarket, rulla ihop och skär därefter upp rullen i sushibitar!
Dinner is served!
Kiwi, morot och gurka. Ja, ni hörde rätt kiwi. Det var tokgött att ha i.
Avokado (och sen hade jag minimajs också men det fastnade tyvärr aldrig på bild..).
Sen är det bara att lägga upp ris så att det täcker ca 2/3 av noriarket och lägg sedan upp olika fyllningskombinationer på det. Varför inte toppa med lite rostade sesamfrön? Fukta kanten på noriarket, rulla ihop och skär därefter upp rullen i sushibitar!
Dinner is served!
nom! verkar sjukt gott med kiwi i.
SvaraRaderaHej Anni! Det var det, du får prova det tycker jag..!
SvaraRadera