Tofubiffar med kantareller och vårlök:
275 g fast naturell tofu
1 vårlök
2-3 dl färska kantareller
en skvätt sojasås
0,75 dl havregryn
salt
peppar
mjölkfritt margarin + olja för stekning
Hacka löken fint, skär kantarellerna i mindre bitar (de måste vara ganska små för att inte påverka biffarnas konsistens negativt) och stek dessa i margarin tillsammans med salt och peppar tills löken blivit genomskinlig och svampen mjuknat något. Smula ner tofu i en skål, tillsätt havregryn och kantarellfräset och knåda ihop till en massa som enkelt går att forma till biffar. Smaka av med salt, peppar och sojasås. Forma till biffar och stek i olja.
Med couscous, rostade mandlar och en sallad på mangold, kronärtskockehjärtan och soltorkade tomater.
Med couscous, rostade mandlar och en sallad på mangold, kronärtskockehjärtan och soltorkade tomater.
oj oj oj, det här ser fantastiskt ut. bra blogg! kommer säkerligen att återvända.
SvaraRaderafoood looove från kali
Mm, smakade fantastiskt också! Tack för peppen och matkärlek till dig med, gillar din blogg! grym!
SvaraRadera