lördag 16 juli 2011

Lyxpizzan

Det fanns vegusto-ost kvar från förra sojaosteskapaderna vilket resulterade i en riktigt fin pizzakväll.
Vad hamnade på pizzan? Jo, astrid&apornas Veef (lite förstekt i barbequekrydda), pinjenötter, gul paprika, tomatsås med oregano, kantareller, soltorkade tomater, färsk basilika (ströddes över pizzan direkt när den kom ut ur ugnen), gul lök, kronärtskockehjärtan, vegusto no-muh-chäs.
Väldans enkelt att tillaga, men ack så gött...

4 kommentarer:

  1. *making pizza as i write this*

    pestopizza blev det dock för min del.

    ville även säga att Fragment är väldigt mysigt att cykla till på morgonkvisten :D

    SvaraRadera
  2. Åh, pizzan ser jätte god ut! Har du hittat på recepten helt själv? :) Här där jag bor finns bara oätliga sojaostar, dem där runda "puckostar" Det smakade ännu värre efter att de bytt recept, och färdig skivade ostar från tofutti, men de går ju inte att ha på pizza, det blir ju som vatten när den smälter..

    SvaraRadera
  3. Jag stava lite konstigt där såg jag, det är bara puckosten som är oätlig och inte osten från toffuti ^^

    SvaraRadera
  4. elise: pizza är dritten! Pestopizza har jag dock aldrig gjort men funderat på många gånger, får se när det blir av.. tackar o bockar, har börjat spåna långsamt på nytt fragment faktiskt!

    Essie: japp, denna pizzan är ett ege påfund.. och god var den, så god att någon fuling till mattjyv snodde lite! ah, om du menar dom där sheese-ostarna från skottland (tror jag) så är jag nog beredd att hålla med.. ingen favorit. Men annars kan jag tipsa om gothenburgian seitanfoods som så smått börjat leverera riktigt schyssta vegetabiliska ostar via sin webshop även till svenska obygden. Värt att kolla in!

    SvaraRadera