måndag 9 maj 2011

Canneloni med mozzarellasås

I fredags hängde trevligt folk på innergården, många grillade men själv gled jag ut med en tallrik canneloni. Inte helt fel.
För er som inte visste det så är cannelioni pastarör som ska kokas, sedan fyllas med något trevligt för att sedan bakas i ugn under en sås. Denna gången fyllde jag med gula linser, tomat, lök, vitlök, paprika, tahini och lite kryddor. Ja, och sen fick det hela götta till sig i ugnen under följande sås;

Easypeasymozzarellasås
1/2 pkt cheezly supermelt mozzarellastyle
1/2 dl sojamjölk
några droppar citronjuice
salt
peppar
oregano

Häll upp sojamjölk i en kastrull och låt koka upp. Riv sojaosten och rör ner i kastrullen och rör om kontinuerligt. När sojaosten smält och förenat sig med sojamjölken kan citronjuicen och kryddorna röras ner i såsen. Smaka av och häll över cannelonin (eller till vilken rätt du nu vill använda denna bohemsås).

2 kommentarer:

  1. Gjortde detta idag och fyllde det med: http://moresunshinelightbreeze.blogspot.com/2011/02/indiska-veckan.html

    Ännu ett bra recept :)

    SvaraRadera
  2. Dhalcanneloni alltså? Låter som en flippig kombo, men också rätt smarrigt när jag tänker efter. Indien möter Italien liksom. Kul att det föll dig i smaken!

    SvaraRadera