För er som inte visste det så är cannelioni pastarör som ska kokas, sedan fyllas med något trevligt för att sedan bakas i ugn under en sås. Denna gången fyllde jag med gula linser, tomat, lök, vitlök, paprika, tahini och lite kryddor. Ja, och sen fick det hela götta till sig i ugnen under följande sås;
Easypeasymozzarellasås
1/2 pkt cheezly supermelt mozzarellastyle
1/2 dl sojamjölk
några droppar citronjuice
salt
peppar
oregano
Häll upp sojamjölk i en kastrull och låt koka upp. Riv sojaosten och rör ner i kastrullen och rör om kontinuerligt. När sojaosten smält och förenat sig med sojamjölken kan citronjuicen och kryddorna röras ner i såsen. Smaka av och häll över cannelonin (eller till vilken rätt du nu vill använda denna bohemsås).
Gjortde detta idag och fyllde det med: http://moresunshinelightbreeze.blogspot.com/2011/02/indiska-veckan.html
SvaraRaderaÄnnu ett bra recept :)
Dhalcanneloni alltså? Låter som en flippig kombo, men också rätt smarrigt när jag tänker efter. Indien möter Italien liksom. Kul att det föll dig i smaken!
SvaraRadera