700 g muscatpumpa
400 g bladspenat
250 g tofu
1 stor rödlök
oregano
salt
cayennepeppar
citronjuice
Finhacka rödlök och pumpa (gärna med mekanisk hjälp för annars tar det sin lilla tid) och lägg i en bunke, smula sedan ner tofu och rör ner spenat. Tillsätt oregano, salt, cayennepeppar och citronjuice och smaka av.
Gör som det står på canellonipaketet (i mitt fall 4 minuters förkokning innan de fylls upp och görs redo för ugnssession). Släng gärna på bechamelsås eller någon god smältig sojaost. Eller båda, om din plånbok börjar kännas för tjock eller du har något att fira!
In i ugnen på 200 grader tills det luktar mumma och allt ser fint ut.
Sen är det bara att hiva i sig massa välfyllda pastarör! Såklart bör man ju när man ändå släpat hem pumpa rosta och salta pumpa frön själv. För det är så mycket godare och mysigare.
Gör som det står på canellonipaketet (i mitt fall 4 minuters förkokning innan de fylls upp och görs redo för ugnssession). Släng gärna på bechamelsås eller någon god smältig sojaost. Eller båda, om din plånbok börjar kännas för tjock eller du har något att fira!
In i ugnen på 200 grader tills det luktar mumma och allt ser fint ut.
Sen är det bara att hiva i sig massa välfyllda pastarör! Såklart bör man ju när man ändå släpat hem pumpa rosta och salta pumpa frön själv. För det är så mycket godare och mysigare.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar