Ädelost&kålrabbisås
olja
1 liten kålrabbi
1 pkt tofuline creamy spread ädelost
1/2 gul lök
salt
peppar
dill
eventuellt en skvätt sojamjölk
Hacka löken fint, skala kålrabbi och tärna smått. Stek löken i olja i en kastrull, efter några minuter kan kålrabbin, saltet, peppar'n och dillen få vara med också. Rör ner tofuline creamy spread och låt små puttra på svag värme (om konsistensen känns för tjock eller om du har för avsikt att inte äta allt på en gång utan spara lite rester i kylen) så kan det vara på sin plats att tillsätta lite sojamjölk under omrörning.
Om man, som jag, käkar denna med tagliatelle, broccoli, champinjoner och fänkål, kan man pynta med lite fänkålsblad så att rätten blir en fröjd för alla sinnen.
Hoppla! Kom hit och laga mat åt mig! Som förr i tiden när du pluggade fysik! kram /sarah
SvaraRaderaHej Sarah! Fasiken vad snabb du var in på bloggen.. hur som haver, ja jag kan laga mat åt dig igen men då får du allt muta mig med mörk choklad eller något, du bor ju så himla långt borta.. peace
SvaraRadera