1 zucchini
1 dl bulgur
1/2 röd chilifrukt
1/2 röd paprika
salt
vitpeppar
2 morötter
cheezly supermelt mozzarella-style
Skiva upp en zucchini i lagom stora bitar och gröp ur dem med en liten sked. Spara några millimetrar i bottnen så att din fyllning inte rinner rakt igenom (tycker givetvis att det som gröps ur också bör sparas, vet aldrig när det kommer till användning).
Koka bulgur, blanda med rivna morötter, hackad chili och paprika, salt och peppar.
Fyll upp dina zucchinikratrar.
Sätt zucchinibitarna i en oljad form, släng på två skivor cheezly supermelt mozzarella-style på varje zucchinibit och sätt in de i ugnen på 200-225 grader celsius tills sojasmältosten smält och fått färg.
Släng ihop en bönsallad och lite baba ganoush.
Koka bulgur, blanda med rivna morötter, hackad chili och paprika, salt och peppar.
Fyll upp dina zucchinikratrar.
Sätt zucchinibitarna i en oljad form, släng på två skivor cheezly supermelt mozzarella-style på varje zucchinibit och sätt in de i ugnen på 200-225 grader celsius tills sojasmältosten smält och fått färg.
Släng ihop en bönsallad och lite baba ganoush.
amagaad
SvaraRaderaNOM
Nom indeed!
SvaraRaderaEEEWWW...yes...i went there!
SvaraRaderaDet ser inte så aptitligt så som det är upplagt och jag svårt att föreställa mig hur alla dom smakerna går ihop...nope i think att det behövs lite tweaking där. =S