fredag 30 september 2011

Chorizo&pestopizza

Litet tips på hur helgen kan få guldkant! Pizza! Hemmagjord!
Gjorde denna pizzadeg, slängde ihop en tomatsås, hackade en stor salladslök och en stor gul paprika, skivade två stycken av astrid&apornas chorizos, rev en ordentlig bit vegustoost (på riktigt - bästa fejkosten there is!) och slängde in alltsammans i ugnen på 200 grader i sisådär en kvart/20minuter.
Ut kom denna vackra skapelse...
...som slutligen toppades med lite pesto gjord på soltorkade tomater!
Pizza är så himmelskt gott och samtidigt förbenat enkelt att slänga ihop. Kan på riktigt inte förstå att det finns så kallade "pizzakits" till försäljning. Det går mig helt över huvudet.

4 kommentarer:

  1. Men eller huuur. En av mina kollegor blev helt FASCINERAD när jag berättade att jag gör hemmagjord pizza cirka tusen gånger i veckan. Hon ba' "Guuuuuud, helt avanacerat" Inte det minsta ju. Är ju snabbare fixat än beställning från Hepatiten...

    SvaraRadera
  2. Word. Det är riktigt schysst med hemmagjord pizza, men avancerat är det inte.. hade din kollega blivit fascinerad av din produktivitet hade jag mer varit på hennes sida dock.. tack för tipset med pesto på pizza förresten. Rocks!

    SvaraRadera
  3. Helt sjukt ju, att lilla jag tipsat Skäggig Vegan om något i matväg, men varsågod, så lite så :)

    SvaraRadera
  4. Förutom att jag numer som bäst kan kallas stubbig vegan, så är du helt rätt på det!

    SvaraRadera