torsdag 15 september 2011

Lisa Gålmark @ Lund

Så här är det - det här är en matblogg. I vanliga fall brukar det innebära recept, produkter och ibland restaurangbesök eller resemål, men ibland måste undantag göras.
Denna gången innebär ett sådant undantag ett litet tips om saker som händer här i Skåne och Lund nästa vecka, Lund får nämligen finbesök av djurrättsförespråkaren Lisa Gålmark som ska hålla ett föredrag om Djurrät ur människorättsperspektiv. Hon är smått legendarisk för de insnöade, och för er som inte är lika bekanta med namnet kan ni alltid besöka hennes hemsida. Torsdag den 22:a september kl 18.00 är tiden för det hela. Bantorget 5 i Lund är platsen.
För er som hänger på Facebook så finns ett litet event där ni säkerligen kan få svar på eventuella frågor.

Om du vill ägna dig åt något mer lättsmält än att besöka ett föredrag som förmodligen kommer vara oerhört intressant och genomarbetat så finns såklart ett alternativ. Fantastiskfilmfestival i Lund visar filmen Tofuboy samma kväll! Har inte sett den men den verkar fin. Synd att det krockar dock.

Men det där var bara en parentes, Lisa Gålmark skulle det ju handla om. Djurens Rätt Lund står för fiolerna, jag står för fikat. Ses!

Just det, sa jag att föredraget är gratis?

4 kommentarer:

  1. Låter sjukt trevligt! Hade för mig att det fanns ngn dumpling recept, men nu hittar jag den inte längre. Synd! :( Har du tagit bort inlägget? Menar minnas att det fanns riktigt proffsiga bilder där.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    häng inte läpp, inlägget finns kvar (här närmare bestämt: http://moresunshinelightbreeze.blogspot.com/2011/06/my-first-dumplings.html).. Dumplings är mumms för magen.. Klart det var fina bilder, det var ju min mamma som fotograferat!

    SvaraRadera
  3. Lisa var fantastisk, likaså ditt fika!

    SvaraRadera
  4. Hej Christoffer! Ja, Lisas föredrag var riktigt bra, kul att det kom mycket folk också.. Bra jobbat, och tack för peppen!

    SvaraRadera