torsdag 15 mars 2012

G&T Coffee House

På 204 Cambridge Heath Road, East London, ligger ett litet, litet nystartat veganhak som drivs av två jättesöta och trevliga exilitalienare. Stället öppnade för bara 3-4 månader sedan, ligger i en jätteliten lokal och är någon slags kombination mellan en butik och ett caféhäng. Typ.
Här krängdes det macka med vegansk majonäs, marinerad tofu, sallad, böngroddar och hummus...
Och wraps med i princip samma fyllning.
G&T Coffee House måste verkligen få lite props för deras förhållandevis låga priser, morots&koriandersoppan och mackorna och deras wraps kostade 3 pund each. Med andra ord får man en schysst lunch för typ 60 pix, vilket helt klart är billigt för att vara London. Och gott var det.
Chokladbrownie med rostade mandelspån serverades till efterrätt/fika.
Och även en banan&valnötskaka (och massa mer såklart, bland annat plommonmuffins som såg redigt smarriga ut men hey man kan inte trycka i sig allt). Alla kakorna på detta haket levererades förresten av anrika veganrestaurangen Manna Cuisine, mer om det senare.
Och just det, detta var ju som sagt en butik också och något ska man ju ha med sig. Valde en av deras italienska delikatesser - Cremino Giuffrida. Två mörka chokladplattor med tjockt krokantlager däremellan. Smakade riktigt gott, som om en småknubbig liten gubbe hoppat in o slagit en volt i gommen. Ungefär så. Ta chansen om du får den.
G&T Coffee House hade liten lokal och låg inte i det fetaste området men de serverade godmat till förhållandevis låga priser och gav en fantastisk service. Dessutom var allt 100% veganskt, plus i kanten ju. 4 av 5. Lätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar