Bästa pastasåsen
1 gul lök
olja
1 zucchini
1 pkt tofutti sour supreme (vegansk créme fraiche)
1 kuvert saffran (0,5 g)
salt
peppar
Hacka och fräs lök tills den blir genomskinlig i en kastrull. Skär zucchini i stavar och låt dem stekas lite tillsammans med löken. Tillsätt saffran. I med sour supreme och låt koka i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Smakar sjukt bra till fransk pasta gjord på durumvete och karljohansvamp! Och en liten sallad där till; kikärtor, kronärtskockehjärtan, soltorkade tomater, romansallad + en enkel och snabbt ihopsvängd vinägrett.
Består pastan av några lustiga figurer? Ser så ut!
SvaraRaderaFör övrigt ser det - som vanligt - mycket gott ut :D
Haha japp, fransoserna är påhittiga - karljohansvamppasta formad som små karljohansvampgubbar. Lite roligt, lite tacky, väldigt gott :)
SvaraRadera